Akril kulcstartó gyártás

Akril TOK, háromféle nikkelezett lánc, fénykép méret 45*35mm.      

Felhasználási terület: ajándéküzlet, fotószaküzlet, kiadói tevékenység és reklámipar, esküvői köszönetajándék, balatoni és egyéb turisztikai helyek, -fesztiválok, -Önkormányzatok falunapi ajándéka.              

kulcstartó

Megrendelését leadhatja: WEBÁRUHÁZUNKBAN vagy  ELÉRHETŐSÉGEINK menüpont alatt.

Bővebb felvilágosítást, árajánlatot ELÉRHETŐSÉGEINK menüpont alatt kérhet.

Szinte már retro terméknek számít a jól ismert műanyag (akril) reklám kulcstartó. A plexi kulcstartó három típus méretben készül a hosszú évek alatt kialakult igények szerint.

A leginkább keresett méret a 45*35mm fénykép mérettel rendelkező kulcstartó, de folyamatos megrendelőink vannak mind a kisebb 36*24mm-es és a csepp alakú, átmérő 35mm-es alapra is.

A kulcstartó készítés egyik legfontosabb eleme az alkalomnak megfelelő lánc kiválasztása. Egy impozánsabb rendezvényre a fonott láncot ajánljuk kedvező ár mellett megrendelőinknek, míg az alaplánc a turizmusban eladott kulcstartók nélkülözhetetlen és kizárólagos kellékévé vált.  Mind két lánc típust azonos áron tudjuk szállítani bármilyen darabszám esetén.

Hogy készül a fényképes kulcstartó? A fényképet a kulcstartó tokba illesztjük, majd az előlapot (ablakot) egyszerűen bepattintjuk. A szállítás során az előlap nincsen a tokba bepattintva.

 Bevásárlókocsi érme

Bevásárlókocsi érme

Fém kulcskarikával szerelt bevásárlókocsi érme (népszerű reklámtárgy)


 Bilétás kulcstartó

Ruhatári biléta

Írható felülettel rendelkező bilétás kulcstartó (hasznos kulcsbiléta)


Reklám kulcstartó

Reklám kulcstartó

Kulcskarikával szerelt reklám kulcstartó (olcsó reklámtárgy)