Kik vagyunk mi?

A SEALMARK MŰANYAGIPARI Kft.-nál nap mint nap azon dolgozunk, hogy olyan online vásárlási élményt nyújtsunk, amellyel Ön, kedves vásárló, mindig gyorsan, kényelmesen megkapja, amit szeretne!

Széles termékkínálatunkkal, fizetési- és szállítási módok sokaságával az Ön számára legjobb módon szolgáljuk ki igényeit, hogy Ön mindig biztos lehessen abban: jól döntött.

Mit kínálunk?

Ma már a minket jellemző fotós- és reklám termékek választéka számos termékkategóriával bővült. Arra törekszünk, hogy folyamatosan szélesedő kínálatunkkal minden vásárlónk számára a lehető legkedvezőbb feltételekkel és a tőlünk telhető legkényelmesebb szolgáltatásokkal biztosítsuk termékeinket. A klasszikus fényképpel szerelhető kulcstartó és hűtőmágnes mellett bevásárlókocsi érmék és reklám sík hűtőmágnesek készülnek a legrövidebb időn belül vásárlóink számára. Mágnesfóliák különböző vastagságban, tekercs- vagy vágott formában rendelhetőek. Éppen ezért fejlett logisztikai szolgáltatásainkkal és óriási raktárkészletünkkel igyekszünk a legtöbb terméket azonnal elérhetővé tenni az ország egész területén.

Miért érdemes minket választani?

2005 óta igyekszünk mindig egy kicsit többet adni, mint amit várnak tőlünk vásárlóink. Egyszerűen és gyorsan böngészhet vagy vásárolhat weboldalunkon, számos fizetési- és átvételi mód közül az Ön számára legkedvezőbbet választhatja. Számos terméktámogató- és kényelmi szolgáltatásunkkal arra törekszünk, hogy Ön jól érezze magát, azt – vagy többet kapjon, mint elvárna és elégedett legyen a vásárlást követően. Folyamatos, tényleges akciókat, ingyen szállítási lehetőséget biztosítunk ügyfeleink részére! Termékeink első osztályú minőségben, megfelelő csomagolással készülnek.

Önnek miben segíthetünk?

Vegye fel velünk a kapcsolatot, felkészült munkatársaink gyorsan és hatékonyan reagálnak minden megkeresésre.